måndag 16 januari 2012

Måndag...

God kväll på er!

Nu sitter jag i min lilla hörna och njuter av tystnaden som råder i huset.. Ally sover i vagnen och Per är och snickrar på änghagen.

Vi har precis vinkat av Fanny och Hugo som varit här och socialiserat lite! Blev några koppar the och massa kex... Så kul att dom kom och höll oss sällskap, mer sådant!!:) Hugo fyller 3 år till sommaren, och är en riktig charmknutte! Han pratar för fullt och mycket han säger är riktigt roligt.

Vi var som sagt på föräldraträff/spädbarnsmassage förut. Det gick jätte bra. Lillan tyckte det var jätte skönt att bli masserad. Spännande med alla andra bebisar också förstås. Det blev lite gnäll och skrik innan maten var i ordning, men det var överkomligt!:) Vi var 6 mammor med varsin bebis. Charlotte och hennes Lennon 5 mån. har vi träffat tidigare, men annars var det 4 helt nya ansikten. Vi ska träffas igen nästa måndag, kul!

Bebisarna kunde bli trötta av massagen och det blev lilla donnan här. Hon somnade bums i bilen och sov 3 timmar när vi kommit hem. Sen var hon vaken ett tag och nu sussar hon som sagt igen! Vi åkte direkt från bvc till konsum. Beställning av tårta till dopet stod på agendan. Så nu är det en rosa operatårta beställd! Då var det ur världen... Bara 1000 andra saker som bör fixas innan söndagen.

Nu ska jag surfa runt lite och drömma att jag är miljonär...



Familjen Nilsson/Andersson. Bilden är tagen på Minnas dop.


Vår lilla hjälpreda under byggtiden!

Trevlig kväll kära ni!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar