måndag 13 februari 2012

Ny vecka...

Hallo!!

Ja så var det återigen en ny vecka... Tiden springer verkligen iväg! Och det märks så på lilla skruttan här hemma. Hon lär sig något nytt mest varje dag nu. Favoriten för tillfället är att ligga på täcket på golvet och äta på handen, kolla på TV och rulla runt några varv emellanåt. Och att det är en social tjej vi har fått, det råder det inga tvivel om. Hon skrattar såfort någon kollar på henne och strir för fullt. Härliga unge!!

Gårdagens eftermiddag/kväll spenderades hos A:s farmor & farfar. De bjöd på mat och sedan bara socialiserade vi. Trevligt värre! Karin har inte något datakunskap precis, så jag fick hjälpa henne att framkalla lite bilder. Satt och kollade igenom alla för att hon skulle välja. Vissa kort var typ 2 år gamla, så roligt och kolla på!

Idag går några tradera auktioner ut, så jag har lite och pyssla med där... Sen är det ju zumba ikväll!:)

Eftersom jag och Ally vaknade kl 8 idag, har vi redan hunnit med massa... Jag har bäddat, vikt tvätt, diskat undan grytor (=skit tråkigt), diskat alla Allys flaskor, plockat undan och torkat alla vitvaror... Eftersom vi har svarta blir det lite fingerprints, men det är ändå inte så farligt... Trodde faktiskt det skulle vara värre!

Jag hittade förresten en sida som säljer Lundmyr, svea, Levi´s osv till typ halva priset...
http://www.lager157.com/

Är så himla sugen på ett mysset till Ally från svea. Den "klassiska" svea tröjan finns i baby strl. SÅ söt!! Den kostar 250:-



Min lilla modell...


Lilla fröken myser med sin mamma.

Dessa ljuslyktor pysslade jag ihop igår. Diskade "gamla" matburkar t Ally i olika storlekar och satte på en spets... Busenkelt!:)

De hamnade senare uppe på badet tillsammans med blomman vi fick av Catrin i inflyttningspresent och lexington handdukarna som jag fick av systeryster.

Per & Ally på barnens hus.

Roligare att kolla på lamporna än att äta!

Theo har solbrillor...:)

Medan vi grillade igår var ögonen stora som klot på lilla damen i vagnen!

Ha en bra dag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar