söndag 19 februari 2012

Härliga söndag...

Ja vilken underbar söndag vi haft idag... Natten som var sov vi alla tre bättre och när vaknade var vi utvilade. Blev mys i sängen med lilla fröken innan vi gick upp och gjorde oss redo för dagens lilla utflykt.

Vi skulle vara i Pers föräldrars stuga långt in i skogen kl. 11. Och jösses så halkigt det var, villken tur man har en bra (?!) bil.
När vi anlände var Karin och Dan på plats. Emma, Hans och flickorna trillade in lite strax efter oss. Ally var vaken till att börja med, men blev snabbt trött. Jag och Emma tog en promenad med vagnarna och Ally somnade direkt. Lilla Minna (11 månader) var trött, men ville inte sova.. Påvägen tillbaka mötte vi farmor Karin som drog Moa (3 år) på en bob. Slitsamt att gå på oplogade vägar minsann, och solen stekte så vi fick ta av oss några lager kläder. Men jösses så härligt det var, alldeles perfekt vinterväder!!
Vi grillade korv och stekte potatis över elden och gud så gott det var... Maten man äter och lagar ute smakar verkligen helt annorlunda.
Sedan blev det lite playtime. Eftersom Ally sov som en stock kunde jag och Per leka av oss rejält och oj så kul det var. Vi hade varsin bob och körde järnet. Blev lite vurpor titt som tätt, men vad gör det när man landar mjukt? Blev massa stoj och skoj för alla denna härliga dag...
Ally hade det också bra... Hon sov som en stock hela tiden, vi fick väcka henne när vi skulle åka hem. Tyckte det var bra om hon käkade lite innan vi satte henne i bilen.

Påvägen hem stannade vi på mataffären. Köpte ingredienser till dagens middag: kyckling fajitas... MUMS!

Nu ska jag slänga mig i soffan med lilla familjen... Underbara dag!

Hoppas ni haft en lika bra dag i det härliga vädret...
(bilder kommer senare ikväll)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar