måndag 6 februari 2012

Måndag...

God morgon!

Ni som följer min blogg har sett att det har varit dåligt med bloggande i helgen. Jag prioriterade annat dessa dagar, men är nu tillbaka somm vanligt igen!

I helgen har vi bara varit kan man säga. Gjort det som andan fallit oss på. Så himla skönt att inte ha några planer utan bara göra det man känner för!

På lördagen packade vi in oss i bilen och åkte iväg. Planen var att vi skulle besöka min farbror och hans fru i deras nybyggda hus. Men väl där är de inte hemma... Nehej, då fick vi åka mot Åmot istället. Kom på att vi åker in till Ida & Johan och hälsar på dom. De håller på att bygga ett superfint hus och vi ville självklart kolla läget och hur det går! Påvägen hem köpte vi glass och åkte in hos Allys farmor och farfar. Var där ett tag och umgicks lite med dom. När vi socialiserat färdigt där bjöd vi in oss själva hos min mamma & pappa på mat... Blev sent innan vi kom hem och A sov som en stock i bilstolen!
När vi var hos Dan & Karin läste jag Arvika nyheter, där var det en annons att det var auktion söndag 5/2 i sulvik... YES! De ville jag på och farmor Karin erbjöd sig snabbare än snabbast att vara barnvakt!
Så igår var jag, Per och svärfar på auktion. Blev inget fynd tyvärr! Det var vääääldigt drygt, de auktionerade ut en och en grej.. Typ en bok, en ljusstake osv. Vilket innebar att vi satt 2,5 timme och det gick inte ut allt för mycket saker. Så vi gav tillslut upp! Åkte hem och åt underbar mat som Karin lagat ist.
Ally hade sovit lite dåligt så när vi gick hem från svärisarna somnade hon bums och sov 3,5 timme! Jag passade på att vila mig lite på soffan och Per åkte och tränade. Bra fördelning va?

Jag ska faktiskt iväg på zumba idag... Och sen kanske jag ska ta upp fotbollskarriären igen, inget säkert än, men lite sugen är jag!

Nu ska jag vänta på att lillan vaknar och att tvättmaskinen blir färdig, sen åker vi och umgås med Ida & Theo. Vi ska lägga ut lite auktioner på tradera igen:)

Ha en fin dag!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar