torsdag 14 juni 2012

Torsdag...

Och grattis alla studenter, speciellt grattis till Desirée!:)

Här hemma inledde vi denna dag med lite sovmorgon... Underbart!
Sen vi kom upp har vi flängt runt lite här hemma, jag kan säga vi, för jag har en liten svans... En svans som svansar efter i både gåstolen och krypandes:) Hon vill gärna vara med där det händer kan jag säga.

Lilla fröken säger numera mamma!!:) Fast det kommer bara ur hennes mun när hon gnäller...
-Mammamamamamammama.
Jag väntar spänt på att hon ska säga det och sedan skratta, eller åtminstonde le lite!

Igårkväll var vi nere hos A:s farmor & farfar en sväng. Per satte lite dörrfoder, så vi passade på att socialisera lite. När vi kom hem satte jag Ally i badbaljan och tog en dusch samtidigt. När jag var klar ser jag att det flyter runt annat än badankorna i vattnet...
Jo då, lilla Prinsessan hade passat på att bajsa i vattnet, och löst var det också. Det var bara och lyfta över henne i duschen och tvätta av henne där. Lilla skitunge!

Efter badet och lite käk somnade lilla damen på 2 röda. Sen blev det korv och bröd till den sista halvleken av nån vm match, tror minsann att det var Holland-Tyskland. Vi hade nog aldrig kollat på kanal 1, men Cirre kom och han var intresserad...:)

LITE SENARE IDAG:
Ojojoj, detta satt jag och knåpade på för många timmar sen nu. Fick avbryta eftersom att Ida & Theo kom hit... Så dom har varit här och busat i några timmar. Sen har jag och Ally varit på kommunen och hämtat lite papper. Nu sover lilla gumman igen, och jag ska börja med käket. Snart så mr P kommer hem.
Jag hadet tänkt mig iväg och kolla in studenter, men så blev det icke. Får försöka komma mig iväg imorn när det är bal...:)

Ha de bra!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar