torsdag 21 juni 2012

Long time, no see!

Ja, nu har det återigen varit några dagar utan ett inlägg... Vi har haft häcken full de senaste dagarna, och stegen till datorn har känts extremt lååånga.

Söndag:
Jobbade 9-16, superkul! Ally var hemma med Per, de hade haft en kanondag, och önskade att morsan höll sig undan oftare. Jag & lilla donnan åkte en sväng till Ida & Johan. Vi skulle träffa Kari, och det blev bestämt att vi alla skulle ses i By ist. De har också byggt hus, och så fint de blev... Och vilket läge! Var där och skvallrade en stund, kunde inte stanna så länge eftersom vi skulle på försenat studentkalas hos Desireé. Ally somnade när vi kom dit, klockan var då typ 19: 45... Lyckat! Eller inte... Vi väckte henne efter ett tag, och då var batterierna laddade. Jäklar va hon höll låda!:) Jag & Ally gick hem, Per stannade hos Cirre. Lilla donnan somnade med en gång vi kom hem. Jag mixtrade med vitrinakåpet... När Per kom in genom dörren var det mesta klart, han hjälpte mig bara med det sista. Så stolt över mig själv!!:) Fick beröm av mannen också.
Jag somnade direkt jag la huvudet på kudden...

Måndag:
Ally sov till 8:45!! Underbart och välbehövligt med lite sovmorgon. Världens nöjdaste bebis klarade resa sig upp i spjälsängen, och kunde inte vara lyckligare! Moster Ida kom hit på förmiddagen och vi bestämde oss för att följa med henne till Änghagen och plocka lite. Ally sov 1,5 timme så jag och syrran passade på å greja lite. Lisa och hennes lilla Sixten, blott sex veckor gammal kom och socialiserade lite. Ally var mycket intresserad av den lilla filuren, men var lite för hårdhänt. Så jag hade fullt upp med å hålla hennes små nypor från honom.
Mi kusin Tova har i år hand om Lögarbergakiosken, och det var första öppningsdagen igår så vi var på plats. Köpte mig en panpizza och hemgjord kladdkaka... MUMS! Ally sov först, men vaknade och då var det full rulle på barnen. Theo kröp och A jagade:)
Mamma bjöd oss på mat igår, så Per kom direkt han slutat jobba. Var kvar där en stund, åkte hem ganska sent. När vi kom hem stoppade vi lilla damen i säng och möblerade om lite.
Vi möblerade om, men satte tillbaka det mesta till sin ursprungliga plats!:) Vände bara bordet. Bild kommer imorgon!

Tisdag:
Ally sov återigen ganska länge. Plockade lite här hemma, och vips var det sovdags för A. La henne i vagnen och svirade om till målaroutfiten. Målade i 1,5 timme medans hon sov. Hann ganska mycket faktiskt. Sen blev det bråttom, vi hade ett möte på banken kl 14 och med en liten går inte allt precis som man tänkt sig. Lämnade iaf Ally hos farmor Karin och kom oss iväg till banken i tid. Så nu har vi lagt upp lånet, och allt är fixat... Äntligen!:) Att räntan hade gått ner sen sist gång, tackar vi för! Blev 1000:- mindre i ränta i månaden:)
Nöjda med bankbesöket åkte vi på Asian town och käkade senlunch. Per "unnade" sig ett Playstation 3 och är nu som ett litet barn på julafton. Cirre är här just nu så de testar nya leksaken.
Bästaste farmorn har passat Ally i eftermiddag också. Karin erbjöd oss att vara barnvakt längre än vi tänkt... Vi tackad och tog emot. Jag hann måla massa och Per grejade med "gräsmattan". Nu är husets mittparti KLART, och jag har nu bara det värsta kvar. Mr P måste sätta upp ställningen imorgon så jag kan fortsätta.

Känner i hela kroppen att jag har klättrat upp och ner i en stege... Ska bli underbart å krypa till kojs snart!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar