onsdag 16 maj 2012

Onsdag...

Hej!!

Gårdagens tomma schema förvandlades till helspäckat schema.
Vi åkte till Åmot... Jag och Ida städade lite på Änghagen. Vi hann endel på kort tid, så nu är övervåningen så gott som klar:) Det blir så himla fint! Ally var med, hon sov den första tiden... När hon vaknade satt hon med i vagnen. Det var spännande och kolla på när vi röjde runt. Vi var lite oroliga att hon skulle bli rädd när vi drog igång grovdammsugaren, men icke.
Iofs var det som hennes vaggvisa när hon låg i magen. Under vår byggtid var det min huvudsyssla, och dammsuga och sopa kunde jag inte göra för ofta.
Kan säga att jag är glad att vi är inflyttade i huset, det är ingen dans på rosor och bygga hus.

När vi kom hem stoppade jag Ally i säng, och började med maten. När vi käkat gick Per ner till sin pappa för att skruva, när Ally vaknade traskade vi efter.
Farmor Karin målade panel återigen när vi kom ner, men gjorde en paus för att socialisera lite.
Ally gungade, och det var superkul även igår!:)
Ally fick även med sig sina kläder som Karin köpte på me&i partyt. Supersöt body med moln och en mysbyxa!

När vi kom hem började jag städa bilen... Och som på beställning kom på regnet! Blev en snabbstäd, vilket blev bättre än det var tidigare, men icke helt snyggt.

Nu är vi i Åmot... Ska snart packa oss iväg och åka mot Töcksfors. Besök hos finaste Catrin står på schemat. Jag hoppas och ber till gud att A sköter sig i bilen och inte skriker hela vägen (vilket är fallet de flesta gånger vi åker bil nuförtiden).

Ha en fin dag allesamman....:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar