måndag 14 maj 2012

Måndag

Ja, då var ytterligare en helg till ända... Den gick verkligen supersnabbt. I lördags jobbade jag ju, och igår var det späckat schema.

Började gårdagen med att åka och handla mat... Kari och Rebecka skulle komma vid 12 för lite tjejlunch... Dessvärre var Ally på sitt allra gnälligaste humör när de var här, men så är det... Kan lova tt hon var billig en stund!:)  Men tusen tack flickor för lunchen!
När de åkte var A helt utsliten, så hon somnade i vagnen påväg ner till sin fammor & farfar. Pappa P hjälpte farfar Dan med en traktor och farmor Karin målade lite så vi gick ner dit. När A vaknade fick hon prova på att gunga... Och som hon skrattade! Det kittlade nog rejält i kistan, för gud så nöjd hon var!:)
Dessvärre var det superkallt, så vi knatade hemåt efter en stund...

Igårkväll var jag och mina fina arbetskollegor och hälsade på Lisa och hennes lille Helmer. Helmer är senaste tillskottet i H&M:s babyliga. Blott 3 veckor gammal och söt som socker! Kan verkligen inte minnas att Ally var så liten, men det var hon ju.

Min lilla bebis blir såå stor. Nu är det full fart från morgon till kväll. Hon går från färdighet till färdighet och det är inte utan att man blir stolt... Nu är det krypträning som pågår för fullt. Men än sitter inte riktigt tekniken.

Imorse fick vi sova till kl 8!! Wihooo. Tackar och bockar för den Allybus!:)

Söndagsfrukost hos farsan...

Tjena morsan!

Godmorgon pappa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar