söndag 4 mars 2012

Söndag...

Hallo!!
Här hemma råder extrem tystnad... Känns väldigt konstigt måste jag säga! 

Igår var jag på tjejgalej... Jag följde med Johanna hem när hon slutat. Vi pratade och gjorde oss i ordning, sen bar det iväg till Sanna och förfesten började! Supertrevligt verkligen. Efter några timmars socialisering gick vi till The Roof. Vi hade bokat bord och förbeställt maten till kl 21. MEN det strulade nåt enormt, så jag fick mat kl 23... Det var inte det jag beställde, men var så fruktansvärt hungrig att jag gick med på å ta det ändå.Turligen behövde jag inte betala för maten, och de bjöd alla på efterrätt, men ändå! Hallo?? Dessvärre blev jag så hungrig att det övergick i ett illamående, så där var den festen förstörd. Så jäkla dåligt. Stor diss på den.
Men men, jag hade typ världens billigaste utekväll...:) 154.- gick kalaset på. Man får se det från den ljusa sidan.

Nu sitter jag och saknar lilla ängeln som är nere hos sin farmor & farfar. Pratade med Per nyss. Han tyckte jag skulle vänta lite med att hämta henne.
- Nej, vänta du... Dom tycker ju de är så roligt å ha henne!

Eftersom mitt illamående sitter kvar än (!!) blir det inte många knop idag... När Ally ska sova sin långa lur sen, ska jag sova med henne. Har inte gjort det sen hon var nyfödd, men nu är det fanimej dags. Blev inte många timmars sömn inatt... Vi kom hem kl 02, och jag somnade gott i soffan (som Mackan bäddat innan vi kom hem, snäll då!). Men jag vaknade ganska tidigt och kunde inte somna om. Och kl 8 kom min taxi och hämtade mig. Linda skulle börja jobba kl 9, så jag fick åka med henne hem. Hon hann även med en snabbinspektion av huset...

Nu ska jag läsa lite innan jag rullar ner och hämtar min lilla skrålla...

Ha en fin dag allesamman!

Kusinmys!

Fredagsfika.... Å en bukett tulpaner och ny inredningstidning!

Nanny & Theo poserar. Söta!

Paketen till Moa & Minna.

Minna 1 år!!!

Moa 3 år!!!

Poserande brudar hos Johanna J.

Icke poserande brudar...

SNYGGA BRUDAR!!:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar