fredag 2 mars 2012

Fredag...

Vi har haft fullt upp sen sista blogginlägget.

Igår åkte vi till Åmot när Ally vaknade. Mamma skulle passa A medans jag och Per var på banken. Vi har nu skrivit ett testamente... Känns hur konstigt som helst, men eftersom vi inte är gifta var det mycket nödvändigt! Efter mötet med juristen gav vi oss iväg på jakt efter mat till Ally. Vilket visade sig svårare än vi trott. Per fick uppgiften att gå på maxi mat för att köpa nan 2. Men det fanns inte! (Jag sprang på h&m under tiden och shoppade en vårjacka, mössa, jeans, body och leggings till lillan) Så vi fick dra ut på euro cash, slut där också! Lite lätt panik utbröt, men då kom jag på att det fanns på Kiwi. Så en tur till Norge blev det, och där fanns det!! Lycka.
Blev sent innan vi kom hem... Så vi käkade lite soppa, kollade på tv och hoppade i säng efter BB.

Idag bestämde sig lilla donnan för att göra morgon redan kl 6:50. SUCK! Ignorerade henne länge, men tillslut gav jag upp. Vi fejjade lite på förmiddagen. Jag dammsög både uppe och nere, skurade nere och plockade... Slängde ihop kladdmuffins också, hittade ett recept på Anitas blogg http://aschyman.blogspot.com/
Supergoda verkligen... Och de uppskattades av dagens gäster! Ida, Sandra, Theo & Nanny kom och hälsade på oss. Jätte trevligt, mera sånt! Ally höll sig vaken mestadels av tiden faktiskt. Och de två andra juselinerna busade loss rejält... Det blev helt tyst en stund... Då satt de under soffbordet och käkade chipsrester!:)
Per passade på att åka på en shoppingrunda när han kom hem. Han kom hem med några påsar innehållande alkoholhaltiga drycker, lite kläder och en ny keps.

Nu är vi i Åmot igen... Världens bästa pappa fyller ju år idag, närmare 56 bast!!:) Vi har käkat tårta redan och nu väntar vi på lite fläskfilé, potatisgratäng och sallad... Mums. Min farmor & farfar kom hit för att gratulera förut, de hade med sig en present till Ally. Ett par suuupersöt hemstickade sockor! Dom kommer vi använda flitigt nu under våren.

Ha en bra helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar