söndag 5 augusti 2012

Underbart...

Lilla Ally verkar ha käkat "myspiller" idag. Herregud vilken kosis! Annars brukar hon inte ha tid och kosa sig nåt, men ikväll har hon myst rejält med sin mamma....:)
Gav henne ersättning i vår säng, sen låg vi och kosade oss en bra stund innan jag bar in henne till hennes rum. Då somnade hon bums, jag har inte behövt gå in och sticka till henne nappen engång!

Apropå välling... Ally vill inte ha välling! Vi har prövat ge henne av nestlés fullkornsvälling, men den har hon ratat totalt. Så vi har kört på med nestlés Nan nr 2 ersättning/tillskottsnäring. Den kan hon dricka tills hon är ett år, sen finns nr 3 också. Men vi känner ändå att vi vill att hon ska käka fullkornsvälling!
Idag kom Per på den brillianta idén att vi kunde blanda! (denna idé kom till eftersom den vilsna morsan i familjen glömt och köpa Nan till dottern. Bad mummy!!)
Och då gick det bra!!:) Hon åt med stor aptit. Hoppas det smakar lika bra nästa gång:)

Vi fick ett snabbesök av en Ally-sjuk farmor förut innan vi gick på kalas. De har varit på kusten i helgen, så vi fick lova dyrt och heligt att vi skulle komme ner snarast!

Imorgon börjar allvaret för Mr P igen... Och vi får en vardag igen!:) Kommer bli lite konstigt. Vi är ju vana att Perra är hemma nu. Men men, syrran har semester till vecka, så vi kommer nog vara sysselsatta ändå.

Ska se om det är något sevärt på tv nu, antagligen inte! När OS är det bästa som sänds, är det illa!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar