tisdag 7 augusti 2012

Tisdag...

Hej på er!
Hoppas ni inte har regnat bort ikväll... Gud vad det har öst ner! Att det regnar denna sommar är mer regel än undantag. Och jag är så trött på det!
Kollade på Ving, Apollo och fritidsresor om det fanns några resor till SOLEN i september... Och det fanns de! Problemet är bara att de är sviindyra. Så det tål att funderas på.

Idag har vi varit på Lögarberga och fikat med mamma, Ida & Theo. Efter fikan fick vi åka hem och duscha. Vi skulle infinna oss på kalas hos Emma kl 17. Jag & Ally fick representera familjen då Pappa P jobbade lite längre och sen när han kom hem ville han gräva. Efter lite mys med dottern ikväll sitter han nu i maskinen igen... Grävaren ska tillbakalämnas på torsdag, så han måste bli klar tills dess.

Jag vill ha nya kuddar till sittbänken i köket, men att det ska vara så svårt och hitta nåt som är perfekt! Har suttit och kollat runt på nätet, men inga som känns jätte bra. Fina finns det lite överallt, men jag måste ha flera, och det måste ju matcha... Hjälp, vilket i-lands problem!:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar