måndag 8 oktober 2012

Måndag...

Hej på er!!

Igår hade vi kalas här hemma. Var en fullspäckad dag, kan säga att vi stupade i säng igår!
Inledde med ett barnkalas kl 12, sen kom tjocka släkten kl 16.
På barnkalaset bjöd vi på marängswiss typ. Släkten fick dock avnjuta en pasta & kycklingsallad och tårta!:)
Blev lite stressigt med alla moment ett tag, men det löste sig fiint...
Ally fick så otroligt mycket paket... Och så mycket bra!!:) En ny garderob, en cross, en gunghäst, saker till rummet, leksaker, böcker, utemöbler, lekfält m.m!
Tusen tack alla som kom och förgyllde Allys allra första kalas!:)

Idag vaknade lilla fisen av sig själv (gott för mamma att inte behöva väcka the sleeping beuty!)
Gjorde oss klara och åkte på dagis. Jag var med i en timme ca och fick sen åka... Åkte till mamma och socialiserade, passade på att hämta ut paket och handla på Konsum.
Väntade länge på att dom skulle ringa och säga att jag skulle komma, men det dröjde... Strax före 14 kom det efterlängtade samtalet. Hon hade det så bra, och mamman var välkommen 14:30! Känns så bra att det flyter på på dagis....
Hon hade sovit i 2 timmar och sen käkat lite (en lite rosslig hals gör det svårt att äta ordentligt) och lekt med barnen.

I eftermiddag gick vi med Desiree ner till jaktstugan för att kolla läget och grilla korv... Ally var helnöjd och spatserade runt och skrattade och pratade. Hon klarade även tigga till sig choklad av en gubbe!:) Lite korv klämde hon i sig också...
Pappa P har inte skjutit nån älg, men några andra hade pangat några. Vi kollade när dom flådde och hängde upp dom i taket... URK!! höll på att svimma. Vidrigt var ordet! Ally var dock jätte imponerad, oroväckande nog!

Ikväll har jag zumbat, nu sitter jag nyduschad i soffan och mumsar rester av mammas kladdkaka!

Natti natti....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar