fredag 16 november 2012

Fredag...

Hej på er!
Äntligen fredag, äntligen helg...:)
Jag har föräldraledigt på fredagar fr.o.m. denna vecka. Vilket innebär långhelg. Ska inte jobba förrän på måndag. Känns nästan lite konstigt...:)

Lilla skruttan har börjat sova hela nätter nu... ÄNTLIGEN! Hon har haft en lång period då hon har vaknat och käkat en gång, men nu verkar den vara över för denna gång.
Idag sov hon t 8:30, helt okej:)

Helt otroligt vilka framsteg lilla fröken gör nu förtiden. Att härma är det roligaste som finns för tillfället...:) Hon "sjunger" och dansar, "läser" högt och bläddrar i böcker, klättrar på allt och alla (soffan är en favorit).
Äter som en häst gör hon också... Herregud. Att en så liten människa kan få i sig så mycket.
Det mesta går ner, det enda hon inte gillar (som vi märkt) är risifrutti... Konstigt nog, jag trodde hon skulle älska det, men icke!

På dagis går det superbra!! Ally trivs jätte bra. Springer in när vi kommer dit... De större barnen verkar så söta mot henne!
Äter mycket (kanske får vi betala dubbel dagisavgift snart?!:) och sover bra. Känns bra och lämna henne och åka på jobbet när man vet att hon trivs och har det bra!

Nu börjar det låta i vagnen... Dags att börja förbereda för dagens äventyr!:)

Ha en fin helg allesamman!

På en av bilderna ser ni en mössa från PoP... Nytt mönster som finns i body, byxa, mössa och tröja... ME LIKE!! det ska Ally få. Perfekta dagiskläder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar