torsdag 5 juli 2012

Torsdag...

Hallo!
Återigen en härlig sommardag har nått sitt slut.
Idag inledde vi dagen med att åka och väcka Ida & Theo (klockan 10.30!!!!) Packade med oss barnen i bilen och åkte till Lögarberga. Gick ner till vattnet och barnen badade. Ally var sjövild...:) Njöt för fullt i vattnet & sanden. Att bada var slitsamt, när mormor Anneli kom gav hon A mat sen somnade hon gott i vagnen. Då passade vi på å fika och njuta av solen. Farmor Karin kom och gjorde sällskap också. När A vaknade åkte vi hem, pappa P slutade lite tidigare idag.

Pappa Per har varit sugen på att köpa båt länge, och idag hade han ringt på några. Så vi lämnade en trött donna hos sin mormor & morfar en stund och åkte till Arvika. Strosade lite i båthamnen och kollade på båten. Sen blev det finmiddag på Barbord.. Mums! Jag käkade en skaldjurssoppa till förrätt och västerbottenostgratinerad rödspätta till varmrätt... Underbar vardagslyx!
När vi kom tillbaka till Åmot hade Ally nästan precis vaknat. Ingen sak å lämna bort henne om hon bara sover:) Satt ute på ett täcke och var helnöjd. Var kvar ett tag hos mor & far. Blev lite fika och bus med lilla damen.

Imorgon är Per ledig... Vi ska åka och kolla på en  båt till. Ally fick jättegärna vara hos sin farmor under tiden så jag tror vi lämnar henne där. Tror hon tycker det är bättre än att åka bil (vilket fortfarande är supertråligt!!)
Ingen sak när man har världens bästa mor- och farföräldrar som ställer upp i alla lägen! Är otroligt tacksam för det.

Lilla griseknoen...

Ally

Trött morsa... trött bebbe!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar