söndag 15 juli 2012

Söndag....

God kväll på er!
Hoppas er helg har varit bra... Vår har varit allatiders!

Igår var vi bjudna på grillat hos mamma & pappa. Mor hade även gjort en supergod jordgubb & rabarberpaj till efterrätt... Mums! Ally skulle sova över i Åmot, så jag och Per tackade för oss strax efter kl nio. Var lite uttråkade så vi åkte på en liten biltur påvägen hem... Tog kvällen tidigt och sov lääänge imorse!:) Underbart. Ally hade somnat direkt vi åkte igår och hade sovit bra... Hon hade passat på att vara vaken en timme mellan 04-05!! Gott för mormor o morfar de.

Åkte och hämtade hem lilla donnan idag på förmiddagen. Hon var supertrött och somnade direkt vi anlände Skogslyckan. Då svirade jag snabbt om, och letade fram penslarna. Målade endel och Perra satte upp ställningen så jag kan fortsätta imorgon (eller den dag det inte regnar). När Ally vaknat till liv gick vi och duschade. Vi har nämligen varit på kalas i eftermiddag.
Idag har vi varit på släktkalas hos A:s farmor & farfar. Trevligt värre!

Ally har varit lite kinkig íkväll... Tyckte hon var varm förut, så Perra gav henne en alvedon innan han stoppade henne i säng. Misstänker starkt att det är tänder på G.

Medans Per nattade prinsessan städade jag skafferiet... Herregud så mycket dritt vi har samlat på oss, en full sopsäck med gamla saker! Urk.

Har även dammsugit och skurat nedervåningen idag, och städat lilla badet... Snacka om effektivitet!:)

Nu ska vi se Varg veum. Har redan sett denna rullen, men den är bra så vi ser den igen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar